needle

Yoga i Uld 2. gang

yogadamer.jpgLørdag d. 4. Juli starter vi med vores populære udendørs 'Yoga i Uld' fra kl. 10.00-11.15. Denne gang er det Karen Louise Erichsen fra Skibsted Yoga der vil guide. Alle kan være med og du behøver ikke være særlig smidig eller have erfaring med yoga i forvejen. 'Yoga i Uld' betyder at du kan tage uldtøj på, sokker og eventuelt dit eget lamme eller fåreskind, at dyrke yoga på. Tag egen måtte med og et (uld)tæppe, og mærk uldens kvaliteter på din krop under den skønne yogapraksis. En medbragt kande the at afslutte på, er også en god ide!

Karen Louise skriver: "Kom og være med til en omgang dejlig morgenyoga på Aagaard - det skønne sted for gammelt håndværk syd for Hurup Thy. Undervisningen foregår udenfor i Aagaards dejlige have, og du bliver guidet gennem dynamiske (men ikke svære) yogaøvelser, der giver styrke, stimulerer energien og holder varmen i kroppen, dybe stræk, åndedrætsøvelser og afspænding."

Prisen er 95,- og du tilmelder dig her: https://www.skibstedyoga.dk/events/yoga-i-uld-morgenyoga-pa-aagaardVigtig information

Start:
4. juli 2020 kl. 10:00

Slut:
4. juli 2020 kl. 11:15

Adresse:
Korsgaardsvej 1 7760 Hurup Thy

 Hvad er Aagaard
Hvad er Aagaard

Kunstnere
Kunstnere

Arrangementer
Arrangementer

Åbningstider:

Adresse:

Aagaard-Tekstil

Korsgårdsvej 1

7760 Hurup Thy

Kontakt os:

Mail: mail@aagaard-tekstil.dk

Find vej:

Google Maps