needle

Påskeudstilling 2014

billede1.jpgSå er det forår og Aagaard starter ny sæson med en spændende Påskeudstilling Palmesøndag, den 13. april.


Udstillingen varer til og med 2 .Påskedag den 21. april - disse dage kl. 14-17
Gæsteudstiller i år er Lise Møller fra Års - Mange af jer kender allerede Lise Møller, der er designer og fremstiller praktisk overtøj i glade farver. Smukt og stærkt, vind- og vandafvisende alt på samme tid. Lise Møller vil selv være til stede Palmesøndag fra kl. 14-17.


Her er lille uddrag af pressemeddelelsen:
"I en tid, hvor det mest handler om at masseproducere produkter og gerne til den billigst mulige pris, har Lise Møller valgt at lægge fokus på kvalitet og individuelle løsninger. Hun designer og syr håndlavede vindjakker, der i langt de fleste tilfælde kun findes i et enkelt eksemplar.
Lise Møller designer en række grundmodeller. Kunderne kan så bidrage med deres egne ønsker med hensyn til farver, antallet af lommer og længden på ærmerne. Jakkerne syes i vindtæt og vandafvisende dunlærred, der egner sig godt til det omskiftelige danske vejr. Det er ofte i det tætte og kreative samarbejde med kunden, jeg oplever at skabe det unikke", siger Lise Møller."


Hele Aagaard har stået på den anden ende for igen i år at fremtrylle nye og spændende produkter, alle vore udstillere er i forårshumør og der er masser af påskepynt og inspiration til foråret.
Kunst og håndværk går hånd i hånd - fantasien har fået frit løb og resultatet er spændende og unikt tøj, boligtekstiler og gaveartikler.


Efter påske har Aagaard åbent alle hverdage kl. 14-17.


Vi glæder os meget til at byde velkommen til jer, gode og trofaste kunder og spred endelig budskabet så nye også finder vej til Aagaard.

Mange hilsner
Else Høgh
Aagaard

 

Vigtig information

Start:
13. april 2014 kl. 14:00

Slut:
21. april 2014 kl. 17:00

Adresse:
Korsgaardsvej 1, 7760 Hurup Thy

 Hvad er Aagaard
Hvad er Aagaard

Kunstnere
Kunstnere

Arrangementer
Arrangementer

Åbningstider:

Tir.,Ons.,Tor. kl. 14-17.

Alle dage mellem Palme søndag og 2. påskedag

Adresse:

Aagaard-Tekstil

Korsgårdsvej 1

7760 Hurup Thy

Kontakt os:

Tlf.nr.: 97 95 21 82

Mail: mail@aagaard-tekstil.dk

Find vej:

Google Maps