needle

Juleudstilling 2013

indejulevindue.jpg

Knivskarp Juleudstilling på Aagaard

Nu nærmer julen sig igen og Aagaard står klar med en ny og spændende udstilling.

Vi har traditionen tro, inviteret en aktiv og inspirerende kunsthåndværker til at gæsteudstille på juleudstillingen. Julens udstiller er i år knivmageren Michael West, Hobro.

Michael West er en af landets dygtigste knivmagere. Han har arbejdet meget med formgivning, og er i den forbindelse gået helt nye veje. Knivene fra Michaels hånd er næsten organiske i deres former, med meget gennemførte linier. Dette kombineres med en meget stor håndværksmæssig dygtighed og en perfektionisme ned til de mindste detaljer. Michael West arbejder hele tiden med at finde nye metoder til at løse håndværksmæssige problemstillinger, så detaljer på kniven kan fremstilles helt fejlfrit. Et andet af Michael West´s kendetegn er sølvbeslag på både knive og skeder. Også på dette område er forarbejdningen helt perfekt, hvilket er specielt imponerende med de næsten organiske former i knive og skeder. 

For Michael West  er kniven en udtryks­form, og han søger at få kniven til at fremstå som en helhed, hvor linier, form og materialer skaber en natur­lig balance, spænding og sammen­hæng. Alle hans knive starter på tegnebrættet, hvor nye ideer kan få lov til at udvikle sig indtil det punkt, hvor kniven er færdig, og han "kun" mangler at gå ud i værkstedet og lave dem.

Gitte Hågensens finurlige Aagaardnisser, store og små imellem hinanden, huserer naturligvis over alt i udstillingen.

 

På juleudstillingen er den "sædvanlige" Aagaard-collektion suppleret med nye ting fra de tilknyttede kunsthåndværkere. Alle har været i julehumør, der er masser af spændende gaveidéer og nyt julepynt. På Aagaard er kunst og håndværk i stadig udvikling - nye former, nye funktioner, nye fantasier.

Aagaards specialitet er spændende unikt tøj, boligtekstiler og gaveartikler. De ca. 30 kunsthåndværkere der er tilknyttet Aagaard ønsker at give de besøgende på Aagaard en helt unik oplevelse i Julen. Nøgleordene er kvalitet og design. Juleudstillingen starter lørdag 23. nov. til og med søndag 22. dec. alle dage fra kl. 14 til 17. Aagaard finder du syd for Hurup på Korsgårdsvej 1, ved Refs. Du kan også besøge vores hjemmeside på www.aagaard-tekstil.dk Her vil du finde masser af billeder med de mange spændende håndlavede ting der præger Aagaards daglige udstillinger.

Alle er velkommen

Juleudstillingen 2013

Vigtig information

Start:
23. november 2013 kl. 14:00

Slut:
22. december 2013 kl. 17:00

Adresse:
Korsgårdsvej 1 7760 Hurup Thy

 Hvad er Aagaard
Hvad er Aagaard

Kunstnere
Kunstnere

Arrangementer
Arrangementer

Åbningstider:

Tir.,Ons.,Tor. kl. 14-17.

Alle dage mellem Palme søndag og 2. påskedag

Adresse:

Aagaard-Tekstil

Korsgårdsvej 1

7760 Hurup Thy

Kontakt os:

Tlf.nr.: 97 95 21 82

Mail: mail@aagaard-tekstil.dk

Find vej:

Google Maps