needle

Juleudstilling hver dag 14.00-17.00 til og med fredag 21.12.2012

Juleudstillingen er hver dag 14.00 - 17.00 til og med fredag, den 21.12. kl. 17.00. I år har vi inviteret væver Petrea Jürgensen, Houlindvej 24 Lemvig som gæste-udstiller. Hun har vævet i mange år og været med på forskellige censurerede tekstiludstillinger. Hun har bl.a udstillet på Kirsten Kjær Museum, Bruuns galleri og Textilforum Herning.
Petrea Jürgensen væver brugstekstiler bl.a. Duge, Plaider, Slag. Det hun væver i uld er merinould, som hun selv får importeret fra Italien. Hun vil helt sikkert give inspiration til vore gæster op til jul.
Alle faste udstillere har lavet nyt til juleudstillingen. Gitte Hågensen har naturligvis lavet masser af nye Aagaardnisser, store og små imellem hinanden, alle med glade og lidt frække udtryk. Der er blandt andet nye usædvanlige modeller i stoftryk fra Annalise Overgaard, vævede og strikkede ting fra Jette Helbo, flot julepynt i patchwork fra Hanne Hedeholm, og nye specielle modeller af filt fra Ingrid Knudsen. Der er masser af andre gaveidéer og nyt julepynt.
I værkstedet på Aagaard arbejdes der hver dag på, at få uld-strik til at blive til helt personlig beklædning. Der bliver lavet frakker, jakker, trøjer og hatte. Nøgleordene er kvalitet og tidløst design.
I " Æ- strikstouw " bugner det med spændene garner i uld, hør, bomuld og silke. Der er garn i alle regnbuens farver, meget af garnet er håndfarvet og helt specielt. Der er pakket mønster og garn til mange modeller, og der er noget både til nybegynderen og den øvede.
På Aagaard er kunst og håndværk i stadig udvikling. den kreative proces og nye ideer trives på stedet.
Aagaards specialitet er spændende unikt tøj, boligtekstiler og gaveartikler. De ca. 30 kunsthåndværkere der er tilknyttet Aagaard ønsker at give de besøgende på Aagaard en helt unik oplevelse i Julen. Nøgleordene er kvalitet og design. Årets Juleudstilling begynder i år søndag den 25. november kl. 14.00 og varer til og med fredag den 21. december kl. 17.00. Aagaard finder du syd for Hurup på Korsgårdsvej 1, ved Refs. 

Alle er velkommen.

Vigtig information

Start:
25. november 2012 kl. 14:00

Slut:
21. december 2012 kl. 17:00

Adresse:
Aagaard

 Hvad er Aagaard
Hvad er Aagaard

Kunstnere
Kunstnere

Arrangementer
Arrangementer

Åbningstider:

Tir.,Ons.,Tor. kl. 14-17.

Alle dage mellem Palme søndag og 2. påskedag

Adresse:

Aagaard-Tekstil

Korsgårdsvej 1

7760 Hurup Thy

Kontakt os:

Tlf.nr.: 97 95 21 82

Mail: mail@aagaard-tekstil.dk

Find vej:

Google Maps