needle

Fernisering: Angelina Owinos fotoudstilling om kropsaktivisme

Angelina Owino
Kom til fernisering på 'Der er så meget af mig, hvorfor kan du så ikke se mig'. For første gang udstiller fotograf Angelina Owino hendes flerårige arbejde med kropsaktivisme. Det fejres med en fernisering på Aagaard søndag d. 16 august, fra kl. 15.00-17.00

Med udstillingen portrætterer hun sig selv i en række kunstfotografier. Hun bryder dermed tabuet om den nøgne tykke kvindekrop - samtidig med at hun forholder sig til, at man godt kan have det godt med sig selv og sin krop uanset størrelse. 

Aagaard ligger længer, gårdsplads, have og ydermure til - og får gennem Angelinas billeder udtrykt den transformation Aagaard er i.

I udstillingen bliver publikum også inddraget. "Det er vigtig for mig, at der er noget på spil, ikke kun for mig som kunstner, men også for beskuren. Derfor er en del af udstillingen en interaktion med den besøgende, der kan forevige den del af deres krop som de holder af," fortæller Angelina Owino.

Udstillingen 'Der er så meget af mig, hvorfor kan du så ikke se mig' kan ses i Aagaards åbningstid, tirsdage, onsdage og torsdagen mellem kl. 14.00-17.00 og frem til 20. september på Korsgårdsvej 1, Refs, 7760 Hurup Thy. Der vil også være mulighed for at se udstillingen under Aagaards Uld! Uld! Uld! events 22. og 23. august, samt 12. og 13. september.

Udstillingen er gratis og værkerne kan købes.

 

Vigtig information

Start:
16. august 2020 kl. 15:00

Slut:
16. august 2020 kl. 17:00

Adresse:
Korsgaardsvej 1 7760 Hurup Thy

 Hvad er Aagaard
Hvad er Aagaard

Kunstnere
Kunstnere

Arrangementer
Arrangementer

Åbningstider:

Adresse:

Aagaard-Tekstil

Korsgårdsvej 1

7760 Hurup Thy

Kontakt os:

Mail: mail@aagaard-tekstil.dk

Find vej:

Google Maps